Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementenbureau Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Een uniek en creatief evenementenbureau Medemblik voor ieder gezelschap!

Bent u opzoek naar een evenementenbureau Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende evenementen in deze historische stad. Medemblik biedt namelijk met haar oude centrum, bekende buurten en bijzondere bezienswaardigheden tal van mogelijkheden op het gebied van evenementen. Wij, als Evenementenbureau Medemblik, laten u daarom graag kennis maken met deze mooie stad tijdens uw event Medemblik. Mede door onze kennis van deze stad maken wij ook uw event Medemblik op maat!

Voor meer informatie over ons evenementenbureau Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.