Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitje Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek groepsuitje Medemblik met uw gezelschap!

Op zoek naar een groepsuitje Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert uw groepsuitje Medemblik graag! De stad Medemblik heeft op het gebied van groepsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitje Medemblik met deze mooie stad. Van unieke spelprogramma's door het centrum tot aan de sportieve evenementen op het water. Door onze grote kennis binnen de stad maken wij uw groepsuitje Medemblik op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitje Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.