Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Medemblik -Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Medemblik met uw gezelschap!

Op zoek naar een teambuildinguitje Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teambuildingsuitje Medemblik graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u tijdens uw teambuildingsuitje Medemblik daarom graag kennis maken met deze unieke stad. Van leuke spelprogramma's in Medemblik centrum om de teamband te versterken tot aan actieve teambuildingsuitjes op het water. Door onze kennis van deze stad maken wij uw teambuildingsuitje Medemblik op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.