Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsdag Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een unieke teambuildingsdag Medemblik met uw gezelschap!

Opzoek naar een originele teambuildingsdag Medemblik? Wij organiseren uw teambuildingsdag in Medemblik graag! Deze unieke stad heeft op het gebied van teambuildingsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsdag Medemblik graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen. Samen maken wij ook uw teambuildingsdag Medemblik op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsdag Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.