Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teamuitje Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek teamuitje Medemblik met uw gezelschap!

Een teamuitje Medemblik organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teamuitje Medemblik graag! De stad Medemblik heeft op het gebied van teamuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw teamuitje Medemblik met deze mooie stad. Van spannende spelprogramma's door Medemblik centrum tot aan actieve en sportieve teamuitjes op het water. Door onze kennis en connecties binnen deze stad maken wij uw teamuitje Medemblik op maat!

Voor meer informatie over uw teamuitje Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.