Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeest Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek themafeest Medemblik met uw gezelschap!

Een origineel themafeest Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert uw themafeest Medemblik graag! De stad Medemblik heeft op het gebied van themafeesten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw themafeest Medemblik. Van een origineel feestconcept gericht op Medemblik tot aan onze unieke thema's mogelijk op iedere locatie. Door onze grote kennis en connecties binnen deze stad maken wij uw themafeest Medemblik op maat!

Voor meer informatie over een themafeest Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.