Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitje Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een uniek uitje Medemblik met uw gezelschap!

Op zoek naar een uitje Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje Medemblik graag! De stad Medemblik heeft op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw uitje Medemblik. Van unieke spelopdrachten door Medemblik centrum tot aan sportieve evenementen op het water. Door onze kennis van Medemblik maken wij ook uw uitje Medemblik op maat!

Voor meer informatie over uw uitje Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.