Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Medemblik - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke uitjes Medemblik met uw gezelschap!

Ook unieke uitjes Medemblik beleven met uw gezelschap? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Medemblik graag! Deze prachtige stad biedt op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Medemblik heeft met haar historie en gezelligheid op uitjes gebied tal van mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens één van uw uitjes Medemblik. Van spannende en leuke spelopdrachten in Medemblik centrum tot aan actieve en sportieve evenementen. Door onze grote kennis van deze mooie stad maken wij ook uw uitjes in Medemblik op maat!

Voor meer informatie over onze uitjes Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.