Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeesten Medemblik-Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke vrijgezellenfeesten Medemblik met uw gezelschap!

Unieke vrijgezellenfeesten Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen biedt vele mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenfeesten in Medemblik! Deze unieke stad heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze vrijgezellenfeesten Medemblik graag kennis maken met deze prachtige stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in Medemblik centrum tot aan een paaldansworkshop! Wij maken ook uw vrijgezellenfeesten Medemblik geheel op maat!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenfeesten Medemblik kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.