Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitje Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw uitje Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek uitje Alkmaar met uw gezelschap!

Een uitje Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje Alkmaar graag! Deze gezellige Kaasstad biedt voor uw uitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw uitje Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij ook uw uitje Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een uitje Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitje Alkmaar in de spotlight!

PUBQUIZ!

€ 19,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Neem het op tegen de andere teams met de pubquiz in winterse sferen! Leuk als eindejaarsuitje in Alkmaar met het bedrijf, afdeling, familie of met vrienden!


Lees verder

MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Alkmaar in het echt!


Lees verder

BITTERBAL!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren.


Lees verder