Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeest Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar en omgeving. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw vrijgezellenfeest Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek vrijgezellenfeest Alkmaar met uw gezelschap!

Een vrijgezellenfeest Alkmaar? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellenfeest Alkmaar graag! De stad Alkmaar biedt vele mogelijkheden op het gebied van een vrijgezellenfeest. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenfeest Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Alkmaar tot aan een paaldansworkshop op locatie! Wij maken uw vrijgezellenfeest Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een vrijgezellenfeest Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.