Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MOORDSPEL HAARLEM MET LUNCH!Binnen uw groep is een ware moordenaar actief. Wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? Aan u en uw gezelschap de opdracht om (in bijpassende theater-outfit) de moord tijdens een heerlijke lunch nog deze middag op te lossen!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in Haarlem door onze inspecteur (acteur). Bij binnenkomst maakt hij u al snel één ding duidelijk; Niemand verlaat dit pand voordat de dader van deze gruwelijke moord bekend heeft...

Moordspel Haarlem met lunch! - Spannend moorduitje Haarlem!

Zodra u de hoofdzaal betreedt ziet u een hoop bekende personen waarmee u gisterenavond nog hebt zitten dineren en borrelen. En ja, dat was ook op deze locatie! Inspecteur de Vries heeft u opnieuw naar deze locatie laten komen met een belangrijke mededeling. Hier is namelijk gisterenavond laat iemand gruwelijk aan zijn eind gekomen. Geschrokken kijkt u in het rond, of speelt u deze geschrokken reactie...? Hoe laat bent u gisterenavond vertrokken? Wie waren er toen nog? En hoe zit het met uw alibi? Vragen waar in de loop van deze lunch duidelijkheid over zal komen.

Dit moorduitje Haarlem is een combinatie van aandachtig luisteren, toneel spelen, improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen, subtiel denkwerk maar ook een gulle lach! Vooraf neemt onze acteur iedere deelnemer even mee naar achteren om zijn/haar karakteromschrijving (= script) te geven en de bijpassende theaterkleding uit te kiezen. Hierna betreed u de zaal opnieuw onder grote hilariteit van uw collega's, familie of vrienden. Voorzichtig neemt u plaats aan tafel en nipt u zenuwachtig aan uw eerste drankje. Laat de feiten maar op tafel komen! Uiteraard is dit moorduitje Haarlem uit te breiden met een rondleiding, aanvullend spelprogramma of workshop. Ook is het mogelijk de lunch aan te passen in een driegangen diner. Beleef een uniek en spannend moorduitje Haarlem leuk voor ieder gezelschap!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Acteur(s)
Spelmaterialen waaronder het moordscript!
Theaterkleding & Attributen
Lunch

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!