Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING HOORN MET GIDS!Kom tijdens deze rondtour door Hoorn alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, historische haven en vele andere bezienswaardigheden die u tijdens een bezoek aan Hoorn gezien moet hebben. Beleef Hoorn op bijzondere wijze!  

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum van Hoorn. Na een korte intro neemt onze gids u mee en starten we deze stadswandeling Hoorn.

Stadswandeling Hoorn! 

Welkom in de stad Hoorn! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondtour door het prachtige oude centrum. Onderweg komen we vele bezienswaardigheden tegen als het statelogements gebouw, de Roode steen, het beeld van Jan Pieterszoon Coen en andere bekende panden en pakhuizen die met name in de gouden eeuw hier zijn neergezet. Hoorn groeide explosief in de 17de eeuw tot één van de belangrijkste steden van toenmalige Nederland. Een ruime historie is hier dus zeker te vinden! Maar naast deze bezienswaardigheden heeft Hoorn meer te bieden. Wat dacht u van een prachtige haven voor de oude vloot, maar ook een complete jachthaven voor de luxe zeil- en motorjachten. Het oude gevangeniseiland Oostereiland wat hier is te vinden, is tevens een bezienswaardigheid op zich. Deze gevangenis in de haven van Hoorn was tot 1999 in gebruik en is nu verbouwd tot compleet hotel, bioscoop en museum. Zeer zeker een bezoek waard waarbij onze gids u vele verhalen kan vertellen over gebeurtenissen die hier plaats hebben gevonden. Ook het in grote omstreken bekende 'lappendag' komt aanbod en op verzoek lopen we nog even langs die bekende tattoo-shop van Ben Saunders!

Kortom, de stad Hoorn heeft heel veel te bieden! Wij zijn al enthousiast en hopen dit tijdens uw rondtour Hoorn op u over te kunnen brengen. Uiteraard is deze stadswandeling Hoorn uit te breiden met de rondleiding op een step of fiets, en kunnen we de stadswandeling uitbreiden met een rondvaart vanuit de haven. Ook is voorafgaand of achteraf een driegangen diner, buffet of barbecue mogelijk bij een gezellig locatie in het centrum van Hoorn.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 10,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 9,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 8,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 7,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 6,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Hoorn (Max. 2 uur)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!