Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

KOFFIE MET GEBAK - SOLEX RIJDEN HAARLEM - DINER!Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Vandaag maakt u een tour door het Noord-Hollandse landschap van 3 uur. Tijdens een korte stop onderweg bij een gezellig dorpscaf√© is er borrel met bittergarnituur! Na een mooie tour wacht op de eindlocatie een heerlijk driegangen diner!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze kenner op het gebied van de solex. Hier starten we de dag met een kop koffie/thee en gebak. Na deze start, een korte introductie over de solexen en een proefrit starten we de solextour!

Solextour Haarlem! - Bedrijfs-, vrienden- of familiedag Haarlem!

Vandaag maakt u een fantastische tour door het Noord-Hollandse landschap en gaat u zelf solex rijden door Haarlem en omgeving. Genieten van de mooie dorpjes, weilanden en water in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u allen mee op de route. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig dorpscafé voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega's, vrienden of familie klets u onder het genot van een drankje even bij op het terras! Hierna starten we de solex opnieuw voor het laatste gedeelte van deze tour en komen we aan bij de eindlocatie. Hier schuift u aan tafel en geniet u van een heerlijk driegangen diner.

De startlocatie van deze solextour Haarlem kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanuit het centrum, vanaf uw huisadres of juist vanaf uw werklocatie, dat is voor ons geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. Deze tour is ook mogelijk vanuit bijvoorbeeld Hoorn, Purmerend, Alkmaar, Medemblik, Enkhuizen of vele ander plaats in Noord-Holland! Beleef een heerlijk uitje met collega's, de vrienden of als familiedag Haarlem met de complete familie op de ouderwetse solex!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:6,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 83,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 82,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 81,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 80,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 79,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Koffie/Thee met Gebak
Professionele begeleiding
Borrel met bittergarnituur tijdens pauze!
Solexhuur 1 solex p.p.
Tour van 3 uur en volle tank benzine
Transport (op iedere gewenste start- en eindlocatie)
Driegangen Diner, Buffet of Barbecue

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!