Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STEPTOUR HOORN MET GIDS!Vandaag gaat u Hoorn ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door Hoorn. Een prachtige steptour waarbij u de stad Hoorn op sportieve wijze goed leert kennen! 

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum van Hoorn. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop.

Steptour Hoorn met gids! 

Na een korte introductie over de stad Hoorn gaan we per step een prachtige tour maken door het centrum van Hoorn en de historische haven. Wie was Jan Pieterszoon Coen? Waarom heet het plein de Roode steen? Hoe zag de haven van Hoorn er in de gouden eeuw uit? Allemaal vragen waar u tijdens deze steptocht Hoorn een antwoord op zult krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met de stad Hoorn te maken heeft.

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Voor deelnemers die liever de tour maken per fiets, is het ook mogelijk om voor deze personen een fiets te verzorgen. De steptocht Hoorn is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel steptour, hapjes steptour of steptour met gids en diner. Beleef een prachtig steptour Hoorn samen met uw gezelschap! Voor meer informatie over dit arrangement neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Stephuur
2 uur durende steptocht door Hoorn met rondleiding
Transportkosten

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!