Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE ZOMER PUBQUIZ HAARLEM!Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze Zomer Pubquiz Haarlem! Tijdens deze quiz Haarlem speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de zomer centraal staat!  

Ontvangst

Op een mooie locatie in het centrum van Haarlem worden u en uw gezelschap ontvangen. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams!

Zomerse Quiz Haarlem!

Speciaal voor de mooie zomer heeft Eenhoorn Evenementen de Zomer Pubquiz Haarlem ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, nemen we de spelregels door en worden de teams geformeerd. Hierna gaan we van start met ronde 1 de fotoronde 'Herken dit zonnetje! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score! Ronde 2 en 3 bestaan uit algemene zomerse vragen en zomerse sportvragen. Hoeveel zonuren heeft de zomer? Wat is de warmste temperatuur ooit gemeten in Nederland? Of wat is de voornaam van een voetbalspeler in Nederlandse competitie die als achternaam 'Zomer' heeft? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die echt bij de zomer behoren. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte zonaanbidders, want we spelen 'zonnebril op' of 'zonnebril af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want in deze ronde zijn nog heel veel punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt en valt deze quiz zelfs uit te breiden met een heerlijk driegangen diner tussen de spelrondes door. Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, collega's, familie of vrienden? Dan is deze quiz Haarlem zeker een gezellige en goed betaalbare optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tip!
Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:25 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding 
Spelmaterialen Zomer Pubquiz
Zonnebril 1 per persoon
Prijs voor de winnaars

Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Haarlem extra zaalhuur vraagt. Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.

 
Uitbreidingsopties:

Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!