Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LUNCH RONDVAART HAARLEM!Stap aan boord van dit prachtige rondvaartboot en geniet vanaf het water van het prachtige Haarlem en de warme zon. Gedurende anderhalf uur maken we een vaartocht en beleeft u een heerlijke middag op het water. Want naast prachtig uitzicht geniet u samen met uw gezelschap van een heerlijke lunch aan boord!  

Ontvangst

Stap aan boord en neem plaats op de zachte kussens van deze rondvaartboot. Vanaf nu is het genieten begonnen!

|Rondvaartboot Haarlem! - Lunch vaartocht Haarlem!

Vaar mee tijdens deze gezellige rondvaart door Haarlem inclusief lunch aan boord. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet neemt ons schipper u mee door Haarlem en kijkt u naar hetgeen onderweg te zien is. Diverse bezienswaardigheden komen voorbij! Dan is het tijd voor een hapje en drankje! Gedurende de middag geniet u van een heerlijk lunchbuffet aan boord. Tevens staan er kannen koffie en thee op de tafels die gedurende de rondvaart steeds worden bijgevuld.

Verder is het mogelijk om de lunch rondvaart Haarlem bijvoorbeeld te starten met koffie en gebak, een Deluxe versie van de lunch te serveren of zelfs een complete barbecue aan boord te reserveren. Voor meer informatie over deze lunchboot Haarlem neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 45,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 1,5 uur (Privé)
Huur rondvaartboot
Onbeperkt koffie/thee
Lunch tijdens rondvaart

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!