Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING CHRISTMAS DINER PURMEREND!Kunt u tijdens de koude wintermaanden niet kiezen tussen de verschillende warme restaurantjes in Purmerend? Wij geven u in één avond drie restaurants tijdens dit Walking Christmas Diner! Neem plaats voor het voor-, hoofd- en nagerecht bij maar liefst drie verschillende restaurants. Een prachtige avond uit, waarbij u geniet van culinair Purmerend in winterse sferen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in het centrum van Purmerend. Neem plaats aan de mooi gedekte tafel waarbij op uw bord de kerstmuts al klaar ligt voor de wandeling met onze gids tussen de gangen door.

Walking Christmas Diner - Kerst Diner Purmerend!

Geheel in stijl bieden wij u deze avond een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Purmerend. Maar dit is niet zomaar een diner. Het betreft een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen en de verschillende restaurantjes in Purmerend te leren kennen. Culinair Purmerend op zijn best! U ontvangt in het eerste restaurant een kerstmuts en hier starten we samen met een heerlijk voorgerecht. Tussen de gangen door loopt u samen met uw gezelschap onder begeleiding van onze gids een mooie route, waarbij we automatisch bij het volgende restaurant uit komen. Hier serveren we het hoofdgerecht. Na het laatste deel van deze tour eindigen we bij het derde restaurant waar een heerlijk dessert klaar staat. IJs? Na het dessert eindigt uw Walking Christmas Diner door Purmerend en borrelt u lekker na!

Het menu bestaat standaard uit drie keuzes per gang namelijk vlees, vis of vegetarisch. Indien er specifieke dieetwensen zijn kan hier uiteraard rekening mee worden gehouden. Dit Walking Christmas Diner is overigens ook verder uit te breiden als spelprogramma (met bijvoorbeeld IPads) of winter pubquiz in plaats van een rondleiding door gids. Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden betreffende dit bijzondere kerst diner Purmerend neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 44,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
Voorgerecht bij Restaurant 1
Hoofdgerecht bij Restaurant 2
Dessert bij Restaurant 3
Warme kerstmuts voor alle deelnemers!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!