Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VR DINING VOLENDAM MOORDSPEL AAN TAFEL!Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Aan uw team de taak om deze moord aan de dinertafel op te lossen. Hoe? Stap samen in de virtuele wereld! Op uw tafel ligt een VR- bril en de nodige materialen en aanwijzingen. Zet de VR bril op en u staat opeens in de lobby van het hotel. Lukt het uw team om codes te ontrafelen, kluizen te openen en aanwijzingen te vinden om de juiste dader aan te wijzen? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie. Hier neemt u in teams van +/- 5 personen per team plaats aan de dinertafel. Onze begeleider geeft een korte uitleg waarna de centrale klok begint af te tellen en u de virtuele wereld in duikt van deze VR- Game aan tafel!

VR Dining Volendam!

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten? Waarom is het gebeurd? En hoe? Daar komt u (wellicht) achter tijdens het doorlopen van deze game! VR Dining Volendam is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escape rooms en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Spelers gaan in teams van ongeveer 5 personen per team de moord oplossen. Op tafel ligt een VR Bril en diverse materialen en aanwijzingen. Het teamlid met de bril op loopt virtueel door de verschillende ruimtes van het hotel en geeft bij de andere teamleden aan wat hij/zij ziet. De overige teamleden zoeken naar aanwijzingen op tafel, want beide moeten gecombineerd worden met elkaar om codes van deuren en kluizen in de virtuele wereld te kunnen openen. Uiteraard wisselt de bril tijdens deze VR Game door zodat iedereen een kijkje kan nemen in het hotel!

Er zijn verschillende levels waardoor het spel zich makkelijk tussen een diner laat spelen. Voor spelers een totaal nieuwe ervaring die het goed doet als extra beleving tijdens een diner, op een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon met een groep vrienden en bekenden. VR Dining Volendam is ook als losse versie in 90 minuten tijd te spelen of als lunch versie. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 55,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 50,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief VR- Bril per Tafel
Interactief VR- Moordspel aan Tafel
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!