Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VR GAME LA CASA DE DINERO!Stap tijdens dit VR uitje Volendam samen met uw gezelschap in deze virtuele wereld! Gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel gaan u en uw team op jacht om de grootste kraak ooit te zetten. Ben jij de perfecte bankrover? Zorgen jullie voor een geniaal plan? En beschikt jouw team over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt te beroven van hun euro’s? Speel dan deze spannende VR Game La casa de dinero en verover samen aan tafel de vele miljoenen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige horecalocatie in het centrum van Volendam. Hier neemt u plaats in de ruimte en starten we met deze unieke VR Game Volendam!

La Casa de Dinero - Spannend VR Uitje Volendam!

Een unieke game zoals u nooit eerder heeft beleeft! Tijdens deze VR Game Volendam (gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel) gaan u en uw team op jacht om grote sommen geld buit te maken. Ieder team beschikt hierbij over een VR Bril en diverse attributen die u nodig heeft om de verschillende levels van het spel te doorlopen. Want alleen door samenwerking met alle teamleden kunt u de verschillende opdrachten volbrengen en de kraak uiteindelijk zetten. Stromen de euro’s binnen of wordt u helaas gesnapt door politie, alarmsystemen of beveiligers?

Tijdens dit unieke spel worden u en uw teamleden zwaar op de proef gesteld. Vele raadsels waarbij ‘out of the box’ denken van toepassing is komen voorbij gedurende de game. Voor deelnemers die de Netflix serie La Casa de papel hebben gevolgd (of volgen) is dit extra leuk en zijn vele zaken herkenbaar. Maar ook als u de serie nog nooit gezien heeft zorg de game ervoor dat er volop spanning aanwezig is waarbij iedereen mee kan doen. Het spel zelf speelt zich af aan tafel waar u en uw team samen plaats nemen. Aan alle overige tafels komen de andere teams te zitten van collega’s, familie of vrienden. Het team met het uiteindelijk meest gestolen geld zal als winnaar worden gehuldigd. Overigens is dit spel verder uit te breiden tot een lunch of dinerspel. Voor meer informatie over dit spannende VR uitje Volendam neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris) 1 per persoon 
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief VR- Bril per Tafel
Interactief VR- Game La Casa de Dinero aan Tafel
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."