Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZOMER PUBQUIZ ONLINE MET LIVE PRESENTATOR!Een zomerse quiz op afstand! Speel samen met collega’s, familie of vrienden online op uw eigen scherm thuis of op kantoor. Met de smartphone als controller kunt u antwoord geven op de vele quizvragen die voorbij komen. Ondertussen ziet u onze quizmaster live op de stream en geeft hij uitleg bij iedere ronde. Want wie is het bekende zonnetje 'in huis'? En wie weet de juiste titels van tropische hits die voorbij komen? Super leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Unieke Online Live Quiz via de stream!

Speciaal voor de zomer hebben wij de online Zomer Pubquiz ontwikkeld! Alle deelnemers zitten klaar achter hun scherm en hebben de stream geopend. Log in met de speciale app op je smartphone die vervolgens in een stemkastje veranderd. Onze quizmaster heet u van harte welkom en we starten deze online show! Zomerse rondes komen voorbij vol muziek-, beeld- en geluidsfragmenten. Want welke bekende artiest is zichtbaar achter het zonnetje? Welke tropische hit hoort u achterstevoren? En weet u de juiste antwoorden op de vragen bij de verschillende zomerse videofragmenten? Ondertussen geniet u achter uw scherm van een heerlijk koud biertje of glaasje wijn, terwijl de quiz voorbij loopt!

Tussen de rondes door is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis, op kantoor of op iedere andere locatie de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze zomerse online pubquiz achter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van deze zomerse pubquiz en beleef deze unieke online bedrijfsquiz Volendam vol tropische gezelligheid!

Om een beeld te krijgen van deze online game checkt de volgende video; Zomer Pubquiz Live! Voor meer informatie over deze zomerse online quiz en de vele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Pubquiz vol muziek en gezelligheid
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik
Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming

Benodigd
Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone en computerscherm verbonden met internet. Live stream gaat via een besloten kanaal van Youtube of via Twitch.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!