Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZOMER PUBQUIZ MET LIVE PRESENTATOR!Speel deze zomerse quiz samen met collega’s, familie of vrienden online op uw eigen scherm! Met de smartphone als controller kunnen de vragen worden beantwoord. Ondertussen kijkt onze quizmaster van afstand live toe en geeft uitleg voor iedere ronde. Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Een Unieke Online Live Quiz!

Speciaal voor de mooie zomer hebben wij de online Zomer Pubquiz ontwikkeld! Nadat alle deelnemers achter ieder zijn scherm plaats heeft genomen starten we de app waardoor smartphones veranderen in controllers. Op het scherm heet onze quizmaster iedereen welkom en starten we met de rondes. Zomerse vragen, puzzels, bekende ‘zonnetjes’, sport vragen en geluidsfragmenten in het teken van de zomer komen voorbij. Na iedere ronde komt onze quizmaster live terug en geeft een update van de tussenstand. Beleef een leuke actieve online quiz Amsterdam met collega’s, familie of vrienden online op afstand waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen!

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Quiz
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik

Benodigd
Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone en computerscherm verbonden met internet. Live stream gaat via besloten kanaal als youtube, facebook e.d.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!