Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE GROTE POPQUIZ ONLINE MET LIVE QUIZMASTER!Welkom bij deze fantastische muzikale online show! In deze quiz vol muziek gaan we terug naar de hits van toen tot muziek van nu. Van plateauzolen op de dansvloer in de 70’s, elektronische super sounds uit de jaren 80 en zwaar ‘gabberen’ in de jaren 90! Maar ook de bekende hits uit de zero’s komen aan bod. Van ABBA tot Beyonce! Speel samen met jouw collega's, familie of vrienden online achter je scherm thuis of op kantoor deze quiz via de speciale stream. Een mooie manier om op afstand met elkaar verbonden te zijn! 

Online Quiz op Afstand!

Alle deelnemers zitten klaar achter hun scherm en hebben de stream geopend. Log in met de speciale app op je smartphone die vervolgens in een stemkastje veranderd. Onze quizmaster heet u van harte welkom en we starten de show! Muziek en geluidsfragmenten in verschillende rondes komen voorbij met bijbehorende vragen. Met uw smartphone (als stemkastje) in de hand doet u interactief mee door te kiezen tussen de knoppen A tot F. Maakt u de juiste keuzes en weet u het hoogste plekje in de scores te bereiken? We spelen totaal 8 muzikale rondes. Alle rondes zijn anders qua inhoud maar hebben allen met muziek te maken waardoor de quiz heel divers is. We spelen bijvoorbeeld ‘raad de plaat’ met instrumentale hits, een ronde waarbij de foto van een bekende artiest langzaam zichtbaar wordt en u als eerste moet drukken en de ‘rebus ronde’ waarbij u de titel van een bekende hit gaat achterhalen. Na iedere ronde komt onze quizmaster live terug en geeft een update van de tussenstand.

Tussen de rondes door is er een kleine pauze van 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze online popquiz vanachter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van een avondvullend programma tijdens dit unieke online uitje Volendam met collega’s, familie of vrienden vol van gezellige muziek!

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Popquiz vol muziek en gezelligheid!
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik
Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming

Benodigd
Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone en computerscherm verbonden met internet. Live stream gaat via een besloten kanaal van Youtube of via Twitch.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag