Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE GROTE POPQUIZ ONLINE MET LIVE QUIZMASTER!Speel deze Pop Quiz samen met collega’s, familie of vrienden online op je eigen scherm! Met de smartphone als controller kunnen de vragen worden beantwoord. Ondertussen kijkt onze quizmaster van afstand live toe en geeft uitleg voor iedere ronde. Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Online Quiz op Afstand!

Nadat alle deelnemers achter ieder zijn scherm plaats heeft genomen starten we de app waardoor smartphones veranderen in controllers. Op het scherm heet onze quizmaster iedereen welkom en starten we met de quiz. Maar liefst zeven rondes met onder andere vragen over titels, artiesten en alles wat daarbij komt kijken op muzikaal gebied. Rondes met videoclips van toen en van nu komen voorbij van Rock tot de Hollandse klassiekers. Na iedere ronde komt onze quizmaster live terug en geeft een update van de tussenstand. Beleef een leuke actieve quiz met collega’s, familie of vrienden online op afstand vol van muziek!

 
Plaats:Amsterdam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Quiz
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik

Benodigd
Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone en computerscherm verbonden met internet. Live stream gaat via besloten kanaal als youtube, facebook e.d.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag