Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN HOORN!Wil je de omgeving van Hoorn op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Hoorn, richting de unieke haven van Enkhuizen of door de landelijke omgeving naar Edam-Volendam! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Individueel of in groepsverband. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Hoorn! 

Ontvangst

We starten bij Paviljoen Oranje Buiten aan de rand van Hoorn. Hier staan de E-Scooters voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Huren in Hoorn!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving Westfriesland, duik het centrum van Hoorn in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 3 uur (maximaal 50 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 3 uur gaat bezoeken. Tevens is het mogelijk om de e-scooter voor 4 uur te huren of zelfs voor maximaal 8 uur.

Standaard hebben wij voor u een mogelijke route die leuk is om te rijden maar de keuze om dit te doen is vrij. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Naast het huren van deze E-Scooters is het ook mogelijk om een route te combineren met een puzzeltour op de smartphone. Klik je smartphone vast op het stuur en rij van locatie naar locatie om de puzzelvragen op je eigen smartphone te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over deze E-Scooter Smartphone tours op E-Scooter Game 3 uur door Hoorn, E-Scooter Game 4 uur door Westfriesland of E-Scooter Game 8 uur naar Volendam!

Direct reserveren via de webshop?

Een E-Scooter huren in Hoorn en reserveren? Dat kan! Indien u met minimaal 1 tot maximaal 20 personen bent, kunt u zelfstandig in de webshop van Rent-Event de reservering op deze link direct maken op uw gewenste datum en tijd. Groepen bestaande uit 21 personen of meer kunnen via onderstaand aanvraagformulier de aanvraag doen zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:1 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Prijs huur E-Scooter Hoorn voor 3 uur € 37,50 p.p. incl. BTW
Prijs huur E-Scooter Hoorn voor 4 uur € 42,50 p.p. incl. BTW
Prijs huur E-Scooter Hoorn voor 8 uur € 59,50 p.p. incl. BTW

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!