Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WINTER PUBQUIZ ONLINE MET LIVE PRESENTATOR!Speel deze winterse quiz samen met collega’s, familie of vrienden online op uw eigen scherm! Met de smartphone als controller kan iedereen van afstand antwoord geven op de meerkeuze vragen die op de stream voorbij komen. Winterse vragen, muziek en videoclips zijn te zien waarbij de snelste (en juiste) antwoorden worden beloont met veel punten! De presentatie ligt in handen van onze quizmaster die live uitleg geeft bij iedere ronde. Een unieke manier van interactie op afstand van elkaar, zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen. Op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Online Kerstquiz of Winterquiz!

Speel deze Winter Pubquiz samen online via onze stream. Log in met de speciale app op uw smartphone, die vervolgens in een stemkastje veranderd. Op uw scherm ziet u onze quizmaster en de quiz zelf voorbij komen. De quizmaster heet u welkom en u zit er klaar voor! In verschillende rondes nemen wij u mee naar alles wat met de winter te maken heeft. Winterse algemene vragen, videofragmenten over de winter, kerst- en winter hits en natuurlijk de ronde 'wie is toch die kerstman'? Vanuit onze eigen studio wordt het live programma professioneel gestreamd naar uw laptop, computer of tablet. Extra speciale elementen kunnen aan de quiz worden toegevoegd bijvoorbeeld een speciale quiz ronde met vragen over het bedrijf. Maar ook de verschillende afdelingen binnen uw onderneming kunnen met een kort filmpje (of quiz vragen) laten zien wat zij het afgelopen jaar aan vernieuwingen hebben doorgevoerd. Geeft uw directeur normaal gesproken op de kerstborrel zijn eindejaarspeech? Dan kan dit nu online bij ons in de studio of door een vooraf opgenomen filmpje, zodat evengoed alle medewerkers worden bereikt!

Tussen de rondes door is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis, op kantoor of op iedere andere locatie de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze winterse online pubquiz achter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van deze Winter Pubquiz en beleef deze unieke online kerstquiz of winterquiz Volendam vol winterse warme gezelligheid!

Om een beeld te krijgen van deze online game checkt de volgende video; Winter Pubquiz Live! Voor meer informatie over deze winterse online kerstquiz en de vele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.  
 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Pubquiz vol muziek en gezelligheid!
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik
Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming

Benodigd
Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone en computerscherm verbonden met internet. Live stream gaat via een besloten kanaal van Youtube of via Twitch.

Optioneel
Borrelpakket voor alle deelnemers inclusief leuke props!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."