Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

INDIVIDUELE PUZZELTOUR DOOR DE STAD!De stad Volendam zelf verkennen op unieke wijze? Speel dan deze Puzzel Tour door de stad zelfstandig op je eigen smartphone! Via de app leiden wij u langs de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes van het centrum. Bezoek de vele bezienswaardigheden in ongeveer 1,5 á 2 uur tijd en kom van alles te weten over hetgeen te zien is onderweg. 

Naast de informatie over de bezienswaardigheden ontvangt u per locatie een meerkeuze vraag via de app, en puzzelt u zodoende langs 11 verschillende locaties. Scoor diverse letters welke nodig zijn om de puzzel aan het einde van de tour compleet te maken! Op deze wijze bezoekt u Volendam tijdens bijvoorbeeld een city-trip of dagje uit zowel informatief als op speelse wijze!

Dagje weg in Volendam !

Om deze game te boeken gaat u naar www.tourindestad.nl. Hier kunt u via deze webshop direct de Puzzel Tour door Volendam aankopen voor maar € 14,95 p.p. incl. BTW. Deze tour is 24 uur per dag te bestellen en vervolgens direct te spelen. Het is mogelijk om deze tour individueel vanaf 1 persoon al te reserveren. Maar het is ook mogelijk voor kleinere gezelschappen om deze Puzzel Tour door Volendam samen te spelen, waarbij een ieder op de eigen smartphone de game speelt en u na afloop de scores gaat vergelijken om zo een winnaar aan te kunnen wijzen. Een leuke manier voor kleine groepen tot bijvoorbeeld 10 personen waarvoor het vinden van een uitje vaak lastig is qua minimaal aantal deelnemers.

Kinderen

Voor kinderen hebben wij de kindertour die langs dezelfde locaties gaat als deze Puzzel Tour. Ouders kunnen de Puzzel Tour doen waarbij tegelijkertijd de kinderen de kinder Tour doen vol puzzels, de memory en een leuke muziekquiz.

Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:1 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 12,36 p.p. excl BTW (Bij 1 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:Unieke Smartphone Game zelfstandig te spelen en te boeken via www.tourindestad.nl
 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!