Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

OLYMPISCHE SPELEN HOORN!Altijd al een gouden Olympische plak willen winnen? Welkom bij de Olympische Spelen Hoorn! Vandaag zijn alle ogen vanuit de hele wereld op u gericht en komen u en uw land op maar liefst zes Olympische onderdelen uit. Hoe sterk is uw land? En is de juiste teamspirit wel aanwezig? Bezwijkt u onder de immense druk of gaat uw land toch met die Olympische gouden plak naar huis? Beleef het tijdens dit sportieve Olympische avontuur op het ruige terrein aan de rand van Hoorn! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het altijd gezellige Olympisch dorp (strandpaviljoen) met een drankje. Na een korte introductie door onze begeleiders en onderverdeling in landen, nemen we u mee naar het eerste onderdeel dat op dit Olympisch programma staat!

Olympische Spelen Hoorn! - Actief bedrijfsuitje Hoorn!

Als afgevaardigden van uw land gaat u vandaag strijden tegen de andere landen. Hier hebben u en uw team vier jaar lang keihard voor getraind en dit is het moment van de waarheid. U als uitmuntend multitasker heeft zich uiteraard op de verschillende Olympische onderdelen geselecteerd, waardoor u namens uw land op zes onderdelen mag uitkomen;

Onderdeel 1. Boogschieten Onderdeel 2. Worstelen (in grote sumo-worstel pakken) Onderdeel 3. Beachvolleybal Onderdeel 4. Touwtrekken Onderdeel 5. Gladiatoren spel Onderdeel 6. Finale: 100 meter sprint, behendigheidsparcours, Ski lattenrace, basket worp!

Samen met uw team gaat u volgens schema bij de verschillende onderdelen langs en spelen we in de vorm van een kleine minicompetitie. We sluiten af met de finale, een vierkamp in estafettevorm! Dan is het de hoogste tijd om te kijken welk land op alle onderdelen het beste heeft gepresteerd. Wie mag het hoogste trapje betreden en ontvangt de zeer verdiende gouden medaille! We eindigen bij het bekende Holland Heinekenhuis (strandpaviljoen) waar de tap klaar staat en u zelf het startschot kunt geven. Tijdens de verschillende onderdelen is er een korte pauze met een verkoelend drankje en versnapering. Dit unieke outdoor bedrijfsuitje Hoorn is overigens verder uitbreiden met een lunch, driegangen diner, barbecue of feestavond. Na uw aanvraag zorgen wij voor een compleet voorstel met o.a. het programma en uw aangevraagde uitbreidingsopties. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 35,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Olympische Spelen
Pauze met frisdranken en versnapering
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!