Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BEACHVOLLEYBAL HOORN!Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi aan de rand van Hoorn! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Of heeft u toch een zware dobber aan de andere teams? Beleef het tijdens deze gezellige strandactiviteit op het warme zand!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een strandpaviljoen aan de rand van Hoorn met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal Hoorn! - Sportief stranduitje Hoorn!

Beachvolleybal is een echt strandactiviteit en speelt men over de hele wereld. Wij organiseren vandaag uw eigen toernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen (afhankelijk van uw groepsgrote). Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige strandactiviteit Hoorn samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Het programma Beachvolleybal Hoorn is verder uit te breiden met voorafgaand een lunch, of na afloop een diner of barbecue. Tevens is het mogelijk om dit stranduitje Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 17,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele Begeleider (scheidsrechter)
Beachvolleybalveld en overige benodigde materialen
Op maat gemaakt schema met Mini-competitie
Prijs voor het winnende team!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag