Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BUBBLE VOETBAL HOORN!Voetballen zonder slidings, kopstoten en andere ‘voetbal’ gevaren! Dat is Bubble Voetbal Hoorn! Duik in deze grote bal vol lucht en ren over het veld opzoek naar het doel! Maar pas op voor uw tegenstanders want bij een botsing ligt u binnen luttele seconden zomaar 10 meter verder, zonder bal… Rollend en zonder pijn komt u al snel overeind opzoek naar uw tegenstander. Weet u te scoren in het doel of gaat u letterlijk alle hoeken van het veld zien tijdens deze wedstrijd bumber voetbal Hoorn!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie aan de rand van Hoorn. Onze begeleider neemt u mee naar het veld en verdeeld de groep in teams. Na een korte introductie en uitleg van de regels nemen de eerste twee teams plaats op het veld voor de eerste wedstrijd!

Bubble voetbal Hoorn - Bumper voetbal Hoorn!

Bubble voetbal is een unieke en grappige manier om sport en spel te combineren. We spelen korte partijen in een mini-competitie. Met een grote luchtbal om u heen probeert u de bal in het doel van uw tegenstander te krijgen, maar dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Stuiterend en rollend gaat u over het veld op zoek naar dat ene doelpunt om uw team aan de winst te helpen. Tijdens deze mini-competitie speelt u verschillende partijen telkens tegen een ander team. Zodra alle wedstrijden gespeeld zijn spelen de beste teams de halve finale met uiteindelijk de twee winnende teams in de finale. Maar welk team gaat naar huis met de cup?

Bumper voetbal Hoorn is verder uit te breiden met een lunch, diner of barbecue bij het aangrenzende strandpaviljoen. Tevens is het mogelijk voor grote groepen om Bubble Voetbal te combineren met bijvoorbeeld Levend Tafelvoetbal of Voetgolf om zo een compleet arrangement te creëren waarbij teams continue bezig blijven. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (scheidsrechter)
Bubble Voetballen 6 stuks (15 – 20 pers.), 8 stuks (21 – 30 pers.), 10 stuks (31 pers. of meer)
Speelveld, doelen en overige benodigde materialen
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag