Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE BITTERBALLEN RACE ALKMAAR!Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Tijdens deze bitterballen race door Alkmaar kunnen u en uw team bitterballen verdienen door uw eigen inzet. Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren. De hoofdprijs van dit gezellige familie-, vrienden- of bedrijfsuitje Alkmaar? Het aantal gescoorde bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen! 

Ontvangst

Bij een gezellig café in Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na een korte speluitleg ontvangt u het spelmateriaal en gaan u en uw team het centrum in om bitterballen te verzamelen!

Bitterballenrace Alkmaar - Gezellig bedrijfsuitje Alkmaar

Het doel van dit programma; Scoor Bitterballen! U en uw team gaan op pad om vragen en opdrachten te beantwoorden. U krijgt de keuze tussen makkelijk, gemiddelde en gedurfde vragen en opdrachten. Een voorbeeld van een gedurfde vraag? Regel binnen vijf minuten tien verschillende soorten kaas op de Kaasmarkt in Alkmaar. Alle teamleden nemen een hap kaas en maak een gezamenlijke groepsfoto. Say Cheese!! Bij iedere vraag of opdracht zijn bitterballen te verdienen. Het aantal te verdienen bitterballen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die u en uw team op ieder locatie kiest. Faalt een vraag of opdracht, dan gaan er uiteraard bitterballen van uw totaalscore af. Ook testen we tijdens deze Bitterballenrace door Alkmaar uw persoonlijke bitterballen kennis! Op de eindlocatie bekijkt onze begeleider uw teamscore en huldigen we het winnende team. Zij ontvangen het aantal fictief verdiende bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!

Dit gezellige bedrijfsuitje Alkmaar is verder uit breiden met een mooie rondvaart, kaasproeverij of bierproeverij. Ook een driegangen diner, buffet, barbecue of complete feestavond is mogelijk. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Bitterballenrace Alkmaar
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars! (Het aantal verdiende bitterballen!)
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!