Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

EXPEDITIE ROBINSON ALKMAAR!Denkt u te kunnen overleven op een onbewoond eiland? Durft u de strijd aan te gaan tegen de vele gevaren? Weet u samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Ja! Dan is het ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson echt iets voor u! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleiders. Welkom op dit onbewoonde eiland. Hier gaat u strijden tegen de andere teams om te overleven. Welkom bij uw eigen versie van Expeditie Robinson!

Expeditie Robinson - Teambuildings activiteiten Alkmaar

Vandaag gaan u en uw team zich meten bij de verschillende proeven. Onze spelbegeleiders staan klaar en nemen u mee back to basic. We starten met een goede warming up om uw spieren even warm te krijgen. Hierna verdelen we de groep in verschillende teams (kampen) en starten we met de eerste proef. Tijdens uw versie van Expeditie Robinson wordt u onderworpen aan 4 van de volgende proefen;

De grote eliminatie proef
, Garnalenkorren, De Strijd om het vuur, Memory-game, Hindernis parcours baan, Wandelende Watergoot, de Witte spin, Constructieopdrachten & Zintuigenspel, Teamvlag maken. 

Er worden maximaal 4 activiteiten ronden in het programma verwerkt. Sommige activiteiten kunnen worden gecombineerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden wordt door ons de keuze van de activiteiten bepaald. 
Na een inspannende middag back-to-basic is het tijd om het winnende kamp bekend te maken. Zij ontvangen als ware overlevers een mooie hoofdprijs! Uiteraard is Expeditie Robinson verder uit te breiden met een diner, buffet of een gezellige barbecue bij een horeca locatie. Dit programma is standaard op het strand van Schoorl, Castricum of in 't Twiske mogelijk. Beleef één van de meest actieve teambuildings activiteiten Alkmaar mogelijk met de collega's, familie of vrienden!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Begeleiding
Spelmaterialen Expeditie Robinson met 4 proefen
Vergunning strand
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!