Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LIMO DROPPING ALKMAAR MET GPS-TOCHT!U en uw gasten worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u van alle rijkdom en luxe tijdens een rondrit door het centrum van Alkmaar. Dan stopt uw limousine opeens op een onbekende locatie aan de rand van Alkmaar en neemt dit teamuitje Alkmaar al snel een hele ander wending! 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Dan klinkt er een toeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u...??

Limo Dropping Alkmaar - Uniek teamuitje Alkmaar

U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle luxe en een glaasje bubbels maakt u een korte rondrit door het centrum van Alkmaar. Dan stopt de Limousine opeens aan de rand van de stad en beveelt luitenant Gerrits u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van de stad! GPS-apparatuur en spelboek is het enige materiaal wat u mee krijgt. Vinden u en uw team door middel van de gegeven coördinaten per GPS de juiste locaties? Door vragen te beantwoorden komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste het eindpunt te bereiken en heeft de meeste opdrachten goed weten uit te voeren?

Dit teamuitje Alkmaar leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij de mooie hoofdprijs! Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met ontvangst koffie/thee en gebak of na afloop een borreluurtje, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Ook een complete feestavond met DJ Drive in show of themafeest is mogelijk. Voor de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 56,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!