Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SAMEN MUZIEK SPELEN IN EEN BAND!Heeft u altijd al in een band willen spelen en op de grote podia in de wereld willen staan, maar is dat nooit gelukt? Dan is deze muzikale workshop Alkmaar speciaal voor u. Vandaag zit u in een band en speelt u zonder enige muziek ervaring verschillende instrumenten totdat er een echte hit te horen is! Een muzikaal uitje Alkmaar dat zelfs zonder enige muziek ervaring voor iedereen mogelijk is! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie in Alkmaar centrum. Hier starten we met een drankje en de u uitleg door onze instructeur.

Muziek Spelen in een Band! - Muzikaal uitje Alkmaar!

Zodra alle deelnemers er klaar voor zijn gaan we starten met deze workshop. We beginnen met het verdelen van de rollen en het kiezen van het instrument van uw dromen! Bent u een echte drummer, een gitarist of speelt u het liefste op de saxofoon? Samen gaan we proberen om tijdens deze workshop een complete pophit op te nemen. Mocht er zich nog een echte zanger of zangeres in uw groep bevinden, dan halen we deze uiteraard naar voren om de band ook vocaal te ondersteunen! Halverwege de workshop is er een kleine pauze met een drankje waarna u er weer volop tegen aan kunt om muziek te maken. Aan het einde van dit muzikaal uitje Alkmaar gaat het dan gebeuren. Het opnemen van uw eigen plaat! Nu al zeker een garantie van een top notering in de top 40!

Na afloop van dit muzikaal uitje Alkmaar ontvangt u uw zojuist opgenomen hit mee op cd. Met dit resultaat op plaat worden natuurlijk direct diverse platenmaatschappijen aangeschreven! Succes verzekert! Voor dit muzikaal uitje Alkmaar hoeft u helemaal geen noten te kunnen lezen of enige muzikale ervaring te hebben. De workshop is mogelijk voor iedereen en samen maken we een mooi muzikaal resultaat waarbij plezier gegarandeerd is. De workshop is overigens verder uit te breiden met een zang-, percussie- of saxofoon workshop, maar uiteraard ook met een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Muziek instructeur
Workshop Samen Muziek Spelen in een Band 2 uur
Gebruik maken van muziekinstrumenten
Uw eigen hit met de band op cd!
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!