Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE MOL DINER VOLENDAM!Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn vanavond in Volendam verdacht. Het is niet te voorspellen, of kunt u dat wel? Tijdens dit Ontdek de mol diner speelt u verschillende opdrachten aan tafel. U bent alleen zeker van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol?!  

Ontvangst

Bij een gezellig restaurant in het centrum van Volendam neemt u plaats aan de mooi opgedekte tafel. Nadat onze begeleider de speluitleg heeft gegevens starten we met het Wie is de mol diner Volendam!

Ontdek de mol Diner! - Eén van de spannend bedrijfsuitjes in Volendam!

zijn uw eigen collega's uw tegenstanders aan de verschillende tafels. U en uw team strijden tegen deze collega's op verschillende vlakken en in diverse rondes. Maar als u dacht dat iedereen binnen uw team te vertrouwen is, dan heeft u het mis! In ieder team bevindt zich een 'mol' die opdrachten van uw team probeert te laten falen. De teams proberen tijdens de diverse opdrachten hun collega’s, familie of vrienden verdachte acties te ontlokken. Hoe komt u er anders achter wie vanavond de Mol is! Wie verdenkt u hoe zet u deze persoon(en) natuurlijk buiten spel?!

Alle teams zijn bij ons vooraf bekend en de mollen zijn door ons persoonlijk ingelicht over het verloop van deze spannende avond. Bij binnenkomst van de zaal, is het spel gestart. De opzet van het diner wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtmatig worden de regels van dit spel uitgelegd. Onze acteur kent alle details en natuurlijk wie de mollen zijn. Het Wie is de mol diner is een spel dat op het scherpst van de snede gespeeld zal worden. Tijdens deze avond in Volendam krijgt u een heerlijk driegangen diner voorgeschoteld waarbij tussen de gangen door het spel wordt gespeeld. U beleefd een avond vol spanning waarbij 'No mercy' vanavond het credo is!

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding/acteur(s)
Spelmaterialen
Driegangen diner
Zaalhuur
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!