Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE PUZZEL KROEGENTOCHT HOORN!Kent u de stad Hoorn goed? Dat gaan we testen! Maak samen met uw team een tour door Hoorn langs vele historische bezienswaardigheden. Op iedere locatie ontvangt u informatie en beantwoord u de vragen. Na drie locatie komt u in het volgend café terecht waar onze begeleider met een borrel klaar staat. Drankje op, dan gaan we door naar de volgende kroeg! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Hoorn. Na een korte speluitleg duikt u de stad in voor een puzzeltocht langs diverse kroegen!

Puzzel Kroegentocht Hoorn! - Puzzel kroegentocht Hoorn!

Nadat uw eerste drankje op is en onze spelbegeleider u de juiste instructies heeft gegeven gaan u en uw team naar de eerste locaties. Gewapend met plattegrond waarop verschillende nummers staan die corresponderen met historische gebouwen, beelden of andere bezienswaardigheden, trekt u het centrum van Hoorn in. Op iedere locatie ontvangt u informatie over de bezienswaardigheden en beantwoorden u en uw team de vragen. Zodra u drie locaties heeft bezocht komt u volgens de plattegrond in het volgend café terecht. Hier staat onze begeleider klaar met een goede borrel en bittergarnituur. In de laatste kroeg wacht onze begeleider u op om de Puzzel/Kroegentocht Hoorn goed af te sluiten. De vragen worden gecontroleerd en het winnende team zal worden gehuldigd. Maar wie wint de hoofdprijs?! Beleef een fantastische kroegentocht Hoorn waarbij u zowel de stad als cafés goed zult leren kennen!

Deze Puzzel Kroegentocht Hoorn is verder uit te breiden met een mooie rondvaart, diner, buffet of barbecue bij een gezellig restaurant in het centrum van Hoorn. Voor meer informatie over deze Puzzel Kroegentocht en uitbreidingsmogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend conact met ons op!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Puzzeltocht Hoorn
Prijs voor de winnaars!
Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
Bittergarnituur op 1 locatie

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!