Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SOLEXTOUR WATERLAND!Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour door Purmerend en omgeving? Vandaag maakt u een prachtige tour vanaf Purmerend door de omgeving Waterland. Tijdens een korte stop onderweg bij een leuk dorpscaf√© is er een kop koffie met gebak! 

Ontvangst

U wordt ontvangen door onze solex expert die kort uitleg zal geven over de solex. Na een korte proefrit starten we de solex opnieuw en gaan we in volle vaart vooruit voor een mooie solextour door Purmerend en omgeving.

Solextour Purmerend - Een sportief uitje door Waterland!

Maak onder begeleiding van onze solex expert een mooie tour door historische stadje Purmerend, het vissersdorpje Volendam, Edam en diverse andere dorpjes in Waterland. Geniet van deze mooie dorpjes, weilanden en water in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee op de route. Halverwege deze solextour stopt u bij een gezellig dorpscafé voor koffie met gebak (of een borrel met bittergarnituur). Samen met uw collega's, vrienden of familie kletst u onder het genot van een kop koffie of thee even gezellig bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte en komen we op de eindlocatie. Hier plaatsen we de solexen weer netjes naast elkaar en vervolgt u uw programma.

De startlocatie van de solextour Purmerend kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanaf uw eigen huis, vanaf uw werklocatie of van iedere andere locatie, dan is dat voor ons geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf te starten met een lunch of na afloop te genieten van een heerlijk driegangen diner of een buffet. Deze solextour is tevens mogelijk vanuit andere plaats in Noord-Holland! Beleef een heerlijk sportief uitje Purmerend op de ouderwetse solex waarbij iedereen volop zal genieten!

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 53,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 51,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Koffie met Gebak (of een borrel met bittergarnituur) tijdens pauze!
Solexhuur 1 solex p.p.
Tour van 3 uur en volle tank benzine
Transport (op iedere gewenste start- en eindlocatie)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!