Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

GPS TOCHT PURMEREND!Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen door de stad Purmerend. U ontdekt het centrum van Purmerend te voet met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale opdracht; Vind de onbekende eindlocatie! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in het centrum van Purmerend. Hier wacht onze begeleider u op en ontvangt u de speluitleg. Hierna duikt u het centrum van Purmerend in samen met de GPS!

GPS-Tocht Purmerend! - Een sportief uitje Purmerend per GPS!

Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen in het centrum van Purmerend Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar. Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum van Purmerend en komt u met de GPS telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellig locatie waar de winnaars worden gehuldigd en de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met historische en actuele vragen en opdrachten over Purmerend maakt deze GPS-Tocht Purmerend tot een leuke gezellige sportieve activiteit voor iedereen. Deze GPS-Tocht is verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Daarnaast is dit sportieve uitje Purmerend verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dag arrangement. Beleef één van de leuke sportieve uitjes Purmerend mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.