Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PUZZEL STEPTOCHT PURMEREND!Ga de strijd aan met uw collega's, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht door Purmerend. In teams gaat u het centrum in om op verschillende locaties vragen en opdrachten te beantwoorden. Om snel van locatie naar locatie te kunnen in het centrum hebben wij het ideale vervoersmiddel; Een moderne step! Halverwege de steptour staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café!  

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Purmerend. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u uw vervoersmiddel deze middag; de step!

Puzzel Steptour Purmerend! - Een prachtige steptocht Purmerend!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Purmerend. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel steptocht. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café op de koemarkt van Purmerend. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar... We eindigen bij een gezellig café waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor iedere deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Mochten er binnen uw gezelschap deelnemers zijn die liever per fiets de tour maken, is dit op verzoek ook mogelijk. Uiteraard is deze steptocht ook aan te passen als steptocht met gids, hapjes steptour of steptour met gids en diner. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze steptour door het centrum van Purmerend! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Huur van moderne steps
Spelmaterialen puzzeltour
Consumpties 2 p.p. (bier/wijn/fris)
Hapje tijdens pauze
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!