Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PARKGOLF IN HOORN!Gewapend met golfclub en het bekende golfballetje gaat u een parcours afleggen door het Julianapark in Hoorn. In zo min mogelijk slagen probeert u de golfbal in de hole te krijgen. Ontwijk obstakels en andere hindernissen op de route! We eindigen op een gezellige locatie waar een drankje voor u klaar staat en we de winnaar huldigen!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het Julianapark. Hier staat onze begeleider klaar met een korte uitleg en de spelmaterialen!

Parkgolf in Hoorn! - Parkgolf uitje Hoorn!

Wat is leuker dan een standaard spel op een afwijkende manier uit te voeren? Juist! In plaats van golfen op de golfbaan gaan we golfen in het Julianapark aan het IJsselmeer! Het spelletje blijft hetzelfde. U ontvangt een golfbal, een golfclub en natuurlijk is er een hole. Vanaf nu is het tellen in hoeveel slagen u de bal in de hole weet te krijgen. Weet u de juiste 'swing' te hanteren en slaat u een hole in one, of gaat u roemrucht onderuit en zult u uw bal uit het IJsselmeer moeten vissen? Scherp je golftalent aan en geef een goede ram tegen de bal!

Uiteraard passen we de hole aan met een iets groter gat. Tijdens deze route over het parcours dient u de vele obstakels onderweg te omzeilen om zodoende in zo min mogelijk slagen bij de hole te komen. Aan het einde van het parcours worden de scorekaarten ingeleverd en staat er bij de aangrenzende horecalocatie een drankje voor u klaar. Onze begeleider controleert de scorekaarten en overhandigd de hoofdprijs aan de winnaar met de minste slagen. Na afloop van dit Parkgolf uitje Hoorn is het mogelijk om ter aanvulling te genieten van een heerlijk diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Gebruik materialen (afslagmat, golfclubs en tas, ballen, scorekaarten) 
Consumptie 1 p.p. na afloop
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!