Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

GPS-TOCHT HOORN!Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen door de stad Hoorn. U ontdekt het centrum van Hoorn te voet met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale opdracht; Vind de onbekende eindlocatie! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Hoorn met een drankje. Hier wacht onze begeleider u op en ontvangt u de speluitleg. Hierna duikt u het centrum van Hoorn in samen met de GPS!

GPS-Tocht Hoorn! - Een sportief uitje Hoorn per GPS!

Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen in het centrum van Hoorn. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar. Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum van Hoorn en komt u met de GPS telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellige locatie waar de winnaars worden gehuldigd en de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met historische en actuele vragen en opdrachten over Hoorn maakt deze GPS-Tocht Hoorn tot een leuke gezellige sportieve activiteit voor iedereen. Deze GPS-Tocht is verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Daarnaast is dit sportieve uitje Hoorn verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dagarrangement. Beleef één van de leuke sportieve uitjes Hoorn mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!