Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

IPAD CHALLENGE VOLENDAM!Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Volendam! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega's. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Volendam op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Volendam met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleider (Game-master) ontvangt uw team een IPad en start dit unieke IPad uitje Volendam!

IPad Challenge Volendam! - Uniek IPad uitje Volendam!

Stel je eens voor: Twintig, dertig of veertig collega’s van uw bedrijf, verdeeld over verschillende teams, wandelen onrustig in de omgeving van de dijk en het centrum van Volendam. Carla, van de afdeling sales, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde! Dat kan niet! We moeten team 1 dwarsbomen”. Op het scherm ziet Carla een actuele kaart in de omgeving van Volendam. Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet zij dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze video-opdracht afmaken en versturen naar de Gamemaster, daarna saboteer ik de iPad van team 1 en stuur ze een gebroken scherm. Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan!”

Deze unieke race is ongekend spannend van het eerste tot het laatste moment. De teams bepalen zelf welke strategie ze hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een route waarbij er zoveel mogelijk foto en video opdrachten te vinden zijn. Verdeeld in teams (van 6-8 personen per team) strijden ze tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ieder team ziet daarbij letterlijk op de IPad waar zij (en de andere teams) zich bevinden, en waar de te spelen digitale opdrachten zijn. Zodra een team op een opdrachtlocatie aanwezig is, komt er automatisch de opdracht naar voren. Ondertussen houdt onze Gamemaster alles van afstand in de gaten en worden uitgevoerde opdrachten live beoordeeld. Zodoende ziet u gedurende het spel op uw IPad de stand van zaken. Maar pas op! Want ieder team heeft ook de beschikking over digitale bommen, virussen en andere gadgets om concurrerende teams te kunnen dwarsbomen. Weet uw team de aanvallen te weerstaan of deelt u zelf aan een ander team een ferme digitale tik uit?!

We eindigen op een locatie in Volendam waar op het grote scherm de eigen gemaakte foto's, video's en overige uitgevoerde opdrachten zichtbaar worden voor iedereen. En uiteraard zetten we het winnende team ook nog even in het zonnetje! Dit unieke IPad uitje Volendam is verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 30,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier/wijn/fris)
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen IPad Challenge Volendam
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag