Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

TUK TUK RALLY WESTFRIESLAND!Een fantastische activiteit door Westfriesland! U gaat strijden tijdens deze rally door de Westfriese dorpjes per Tuk Tuk. In ieder dorpje beantwoorden u en uw team de vragen. Halverwege de route ontmoeten we elkaar bij een leuk dorpscaf√© voor een borrel met bittergarnituur. Na een korte stop vervolgt u de route door het mooie Westfriese landschap! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen in een dorpje nabij Hoorn. Hier staat onze begeleider klaar voor de uitleg van het spel en de Tuk's!

Tuk Tuk Rally Westfriesland! - Tuk Tuk uitje Hoorn!

Deze middag gaat u strijden tegen de andere teams tijdens een prachtige tour door Westfriesland per tuk tuk. Gewapend met vragen en opdrachten boek gaat u op pad zoekende naar bekende gebouwen, beelden of andere herkenningspunten van de diverse dorpjes en steden. Herkent u ze? Rij dan zelf met uw team vol gas naar deze locatie waar u de vragen gaat beantwoorden. Naast het beantwoorden van de vragen dient u ook in ieder dorpje een opdracht uit te beelden op een grappig, originele en creatieve manier. Het bewijs legt u zelf vast op camera!

Halverwege de tour komt u samen in een leuk dorpscafé, waar een borrel met bittergarnituur voor u klaar staat. Na een korte stop starten we opnieuw de Tuk Tuk voor het laatste gedeelte van de tour. Op de eindlocatie komen alle tuk's weer samen en kijkt onze begeleider de antwoorden en uitgevoerde opdrachten na. Het team met de meeste punten zal als winnaar worden gekroond en mag zich het komende jaar de Rally Kampioen van Westfriesland noemen! Dit tuk tuk uitje Hoorn laat u op bijzondere wijze al het moois van Westfriesland zien. Afsluiten met een diner of barbecue? Dat kan! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.


* De Tuk Tuk Rally Westfriesland is maximaal met 24 personen (6 Tuk Tuk's) te reserveren. Bent u met meer dan 24 personen? Geen probleem, hier hebben wij een speciaal arrangement voor dat we tot iedere groepsgrote kunnen uitbreiden. Kijk voor deze mogelijkheden op het programma 'Met Gierende Banden!'
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 55,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 54,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Tuk Tuk Rally Westfriesland 
Tuk Tuk huur (4 personen per Tuk)
Consumptie met bittergarnituur op pauze locatie 
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!