Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BOERENSURVIVAL HOORN!Hoe overleef je het simpele leven? Door boerensurvival te spelen! Pas op voor de gevaren en problemen die je op het platteland tegen kan komen. Weet je hooivorken te ontwijken, sloten over te komen en aanvallen van stieren te pareren, dan ben jij de officiële boeren winnaar van de dag!  

Ontvangst

Op een boerderij nabij Hoorn worden u en uw gezelschap ontvangen door de boer en boerin. Na een korte introductie verdelen we de groep in teams en duikt u het weiland in!

Boerensurvival Hoorn! - Gezellige boerendag Hoorn!

Een onvergetelijke boerendag Hoorn is verzekerd van avontuur, spanning en sensatie! Duik het weiland in en laat u verrassen door de vele activiteiten die een boer dagelijks tegen komt. Iedereen zal elkaar op een andere manier leren kennen dan op de normale werkvloer. Tijdens de activiteiten is teambuilding van groot belang en kunnen opdrachten worden behaald door een juiste samenwerking. Wij testen u op maar liefst 20 boerenonderdelen waaronder Hooivork werpen, Eitje koppen, de Stormbaan, Slootje slingeren, Koe melken, Buikschuiven, Weiland skiën, Terrein rijden, Kalf trekken en nog veel meer! Deze boerensurvival Hoorn staat garant voor een sportief en gezellig uitje op het boerenland. U gaat tijdens deze teambuildingsdag back to basic en ondervind aan den lijve dat het leven van een boer niet over rozen gaat...!!

Voorafgaand aan dit programma geeft de boer of boerin u uitleg over het te volgen parcours en de onderdelen. Hierna gaat u het weiland in en doorloopt u zelfstandig de verschillende onderdelen. Deze boerendag Hoorn is verder uit te breiden met koffie/thee met een Hollandse stroopwafel, boerenoveralls, drankjes in kruiwagen mee het weiland op, een rondvaart per schuit, lunch tussen de koeien of een heerlijke barbecue op de boerderij!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 22,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Vooraf uitleg van onderdelen door boer of boerin
Boerensurvival parcours met 20 onderdelen (zelfstandig te doorlopen)
Warme douches na afloop
Prijsje voor de winnaars!

Extra ter uitbreiding (meerprijs Deluxe € 14,00 p.p. excl. BTW)
koffie/thee en Hollandse stroopwafel
Boerenoverall in bruikleen
Gevulde kruiwagen (bier fris wijn, zoetjes en zoutjes)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!