Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LATIN, STIJLDANSEN OF BURLESQUE!De heupen los en u even lekker laten gaan? Dan is deze dansworkshop Alkmaar uw uitje! Onder begeleiding van een professionele danseres danst u een dansstijl naar keuze. We starten de dag met koffie en thee met tussendoor een pauze waarbij u geniet van een heerlijke drankje en hapje! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de dansschool in Alkmaar. We begeleiden u naar de kleedkamer waar u uw sportieve outfit kunt aantrekken. Hierna neemt de danseres u mee naar de hoofdzaal en kan de workshop van start gaan!

Latin, stijldansen of Burlesque - Dansworkshop Alkmaar!

Tijdens deze dansworkshop Alkmaar beginnen uw heupen automatisch te bewegen en komen uw voetjes van de vloer! We starten met een goede warming-up om de spieren even op te warmen, waarna de instructrice een korte demonstratie geeft. Dan is het tijd geworden om zelf aan de slag te gaan! Onder begeleiding worden er diverse oefeningen gedaan en krijgt u de juiste technieken aangeleerd. Onze professionele danseres geeft u gedurende deze workshop tips en aanwijzingen. Bij deze dansworkshop Alkmaar heeft u keuze uit de volgende dansstijlen;

- Latin solo (Solo dansen op latin muziek, hierbij kunt u denken aan de Cha cha cha, Samba, of Jive)
-
Zumba (Goed voor de conditie! Zumba is sinds 2009 een bekende fitness work-out. We dansen de merengue, cumbia, samba en reggeatone op latijn Amerikaanse muziek)
-
Stijldansen (Ballroom en/of latin, dansen in paren. Dansen als Quickstep, Tango, Engelse wals of de cha cha, rumba, jive worden hierbij uitgelegd en gedanst)
-
Streetdance
-
Burlesque (Altijd al willen dansen als Christina Aguilera in de film Burlesque? Dan kan. In deze workshop leer je de mooiste passen op geschikte muziek. Boa’s mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn een deel van de workshop)
-
Swing (Swing Solution is een workshop waarin je Merenque in combinatie met Hustle en Foxtrot in rustig tempo aanleert)

Tussendoor is er een korte pauze en ontvangt u een drankje en hapje! Uiteraard is een aansluitend een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue mogelijk bij een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar. Geniet samen met uw gezelschap van deze gezellige dansworkshop Alkmaar waarbij u zelf een keuze maakt in de dans. Voor dit programma en eventuele uitbreidingsmogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele dansinstructrice
Dansworkshop 1,5 uur (zie bovenstaande keuzes)
Ontvangst met koffie of thee
Pauze met drankje en hapje!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende over FUN GAMES HOORN!:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!