Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

FIETS PUZZELTOCHT HOORN!Een unieke manier om op sportieve wijze Hoorn te zien en te beleven. Stap op een fiets en maak een tour samen met uw team door het centrum en de historische haven van Hoorn. Op verschillende locaties beantwoorden u en uw team de vragen en komt u al puzzelend steeds een stukje verder. Halverwege deze fietstour staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Hoorn. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u een fiets en het spelmateriaal waarna deze fietstour Hoorn van start gaat!

Fiets Puzzeltour Hoorn! - Unieke fietstour Hoorn!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Hoorn. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel fietstour Hoorn. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in de historische haven van Hoorn. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar... We eindigen bij een gezellig café waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs! Tevens ontvangt ieder tijdens de prijsuitreiking één drankje!

Uiteraard is deze fietstour Hoorn ook aan te passen als fietstocht met gids, hapjes fietstour of fietstour met gids en diner. Ook is het mogelijk om de fietsen aan te passen in steps. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze fietstour door het centrum van Hoorn! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Huur van fiets
Spelmaterialen puzzeltour
Consumpties 2 p.p.
Hapje tijdens pauze
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende over FUN GAMES HOORN!:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!