Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE ZOMER PUBQUIZ HOORN MET DINER!Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze Zomer Pubquiz Hoorn! Tijdens deze gezellige quiz in Hoorn speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de zomer centraal staat!  

Ontvangst

Op een mooie locatie in het centrum van Hoorn worden u en uw gezelschap ontvangen. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams!

Zomer Pubquiz Hoorn - Een gezellig zomers spel Hoorn!

Speciaal voor de mooie zomer heeft Eenhoorn Evenementen de Zomer Pubquiz Hoorn ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, nemen we de spelregels door en worden de teams geformeerd. Hierna gaan we van start met ronde 1 de fotoronde 'Herken dit zonnetje! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score! Ronde 2 en 3 bestaan uit algemene zomerse vragen en zomerse sportvragen. Hoeveel zonuren heeft de zomer? Wat is de warmste temperatuur ooit gemeten in Nederland? Of wat is de voornaam van een voetbalspeler in Nederlandse competitie die als achternaam 'Zomer' heeft? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die echt bij de zomer behoren. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte zonaanbidders, want we spelen 'zonnebril op' of 'zonnebril af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want in deze ronde zijn nog heel veel punten te verdienen!

Tussen de rondes door serveert de locatie ondertussen een heerlijk driegangen diner bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt. Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, collega's, familie of vrienden? Dan is dit spel Hoorn zeker een gezellige en goed betaalbare optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tip!
Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Zomer Pubquiz Dinerspel
Zonnebril 1 p.p. voor iedereen!
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties:

Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!