Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BIERPROEVERIJ ALKMAAR!Tijdens deze bierproeverij Alkmaar komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier maken we een rondleiding door de bierbrouwerij en doorlopen we het hele brouwproces. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen tijdens het bier proeven Alkmaar!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden bij de bierbrouwerij ontvangen door onze bierexpert. Vanuit hier starten we met een mooie rondleiding door deze oude Alkmaarse brouwerij en ontdekt u de wereld van bier!

Bierproeverij Alkmaar - Workshop bier proeven Alkmaar!

Al duizend jaar is bier de populairste alcoholisch versnapering! Maar ook het welbekende biertje is met zijn tijd meegegaan. Dat ontdekt u tijdens een mooie rondleiding door het oude biermuseum Alkmaar gelegen in hartje centrum. Het brouwproces, pioniers op biergebied, gebruik van machines, ontwikkeling door de jaren heen, verandering in promotie, regelgeving en natuurlijk bier en Alkmaar. Want zeker dit laatste is iets waar de Alkmaarders nog steeds trots op zijn! Samen met uw complete gezelschap gaan we van onder naar boven en van boven naar onder door de authentieke bierbrouwerij. Na ongeveer 45 minuten komen we terug in het proeflokaal waar we u drie totaal verschillende bieren voorschotelen. Op deze wijze proeft u zelf verschil waarbij ingrediƫnten en hoeveelheden hiervan duidelijk verschil maken in smaak. De basis ingrediƫnten van bier als graan, hop en gist zijn wel degelijk van belang als het om smaak gaat, en dat proeft u!

Geniet in anderhalf uur tijd van een gezellige rondleiding door de bierbrouwerij met aansluitend de bierproeverij Alkmaar, waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop bier proeven Alkmaar is verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of gezellige barbecue. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 22,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Entree
Rondleiding door Bierexpert
Proeverij van 3 proefbieren

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende over FUN GAMES HOORN!:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!