Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP POKEREN ALKMAAR!Speel tijdens deze workshop om de prijzen! Samen met uw gezelschap volgt u deze pokerworkshop Alkmaar op een gezellige locatie in het centrum. Onder begeleiding van een professionele croupier leert u in anderhalf uur tijd het kaartspel pokeren. Wanneer roept u ‘call’, wat is een ‘flush’ en wanneer heeft u ‘full house’? Kom erachter tijdens deze workshop pokeren Alkmaar! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in Alkmaar. Neem plaats voor deze workshop pokeren Alkmaar!

Workshop Pokeren Alkmaar - Pokerworkshop Alkmaar!

Deze middag gaan we uw pokerface eens uitvoerig testen! Onder begeleiding van een professionele croupier speelt u diverse rondes pokeren, waarbij de verschillende facetten van het spel aan bod komen. Onze croupier geeft hierbij de info over verschillende termen binnen het pokeren, juiste stappen die verstandig zijn om te nemen en natuurlijk hoe je een zo goed mogelijke pokerface kunt creëren. Na diverse rondes waarin de techniek van het spel wordt doorgenomen, is het tijd om te laten zien wat u waard bent. We spelen een mini-toernooi waarbij u om beurten aan de pokertafel aanschuift. Weet u uw eigen collega’s, familie of vrienden te slim af te zijn of heeft u gewoon super kaarten? Zorg in ieder geval dat u uw pokerface paraat heeft tijdens deze pokerworkshop Alkmaar!

Deze pokerworkshop Alkmaar is een combinatie van actief spelen, gezelligheid en natuurlijk het nodige list & bedrog aan de pokertafel. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit of workshop, een heerlijke lunch, gezellige barbecue, diner of feestavond. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele croupier
Pokertafel en benodigde materialen
Pokerworkshop 1,5 uur
Prijsje voor de winnaar!
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!