Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP PUZZEL SCHILDEREN ALKMAAR!Vandaag werkt u gezamenlijk aan één puzzelschilderij! Iedere individu maakt een deel van het schilderij wat uiteindelijk samengevoegd wordt tot één groot schilderij waar u allen een bijdrage aan heeft geleverd. Een erg leuke, creatieve en gezellige bezigheid met de nodige teambuilding! U kunt voor hierbij een thema opgeven waarin geschilderd gaat worden, maar u kunt ook een eigen foto aanleveren tijdens deze workshop schilderen Alkmaar! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. We starten met een korte introductie en uitleg over de workshop. Daarna is het tijd om de oude bloezen aan te trekken, de verf en kwasten op tafel te zetten en te beginnen aan het grote gezamenlijke schilderij!

Workshop Puzzel schilderen Alkmaar!

Wat gaan we schilderen? Kiest u voor een mooi stilleven, een portret van u zelf of de skyline van de stad Alkmaar? Samen maakt u de keuze! Onze kunstenares heeft vooraf de door uw aangeleverde foto opgedeeld en al een lichte opzet met potlood gemaakt bij ieder deel. Aan u en uw collega’s, familie of vrienden de taak om uw deel af te tekenen. Hierna gaan we daadwerkelijk schilderen. Onder begeleiding van de kunstenares gaat u invulling geven met kleur waarbij u natuurlijk wel in overleg zal moeten met de andere personen die links, rechts boven en onder van uw deel zitten. Want dit puzzelschilderij moet aan het einde natuurlijk wel vlekkeloos op elkaar aansluiten. Kortom, een goede communicatie is zeer belangrijk! Na afloop van de workshop laten we de schilderijen drogen en voegen we alle delen bij elkaar tot één groot schilderij!

Deze workshop draait om teambuilding, communicatie maar vooral ook om gezelligheid. Met uw collega’s, familie of vrienden bent u 2,5 uur lang bezig om samen iets moois te creëren waarbij een ieder zijn creativiteit kwijt kan. Uiteraard is het mogelijk deze workshop Puzzel schilderen Alkmaar verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of een gezellige barbecue. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

* Let op, aangezien u met verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!
 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Schilderdoekjes van 20 x 20 cm
Gebruik van schildermaterialen
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!